• English
  • Deutsch
  • 日本語
Tacton Logo

Tacton Systems kvalar in på Superlistan för andra året i rad (press release in Swedish)

Stockholm 5 november 2015: Tacton Systems, en global leverantör av mjukvara för sälj- och produktkonfiguration, meddelar idag att de blivit utnämnda till ett av Sveriges Superföretag för andra året i rad. 

Varje år får ett antal svenska företag utmärkelsen Superföretag som delas ut av Veckans Affärer tillsammans med Bisnode. De företag som får utmärkelsen hamnar då på Superlistan. Tacton Systems kvalade i år in på listan för andra året i rad.

De företag som kvalar in på Superlistan bedöms utifrån en modell, framtagen av Bisnode, som mäter ekonomisk kvalité och visar företagets ekonomiska prestationsförmåga. De parametrar som vägs samman för varje enskilt företag är: tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering för de senaste fyra åren. Det är i snitt bara någon tiondels promille av alla företag i Sverige som lever upp till kraven och kommer in på listan.

”Vi är jättestolta över att ha kvalat in på Superlistan för andra året i rad och det ger oss ytterligare ett kvitto på att vi verkligen gör rätt saker. Vi är i extremt gott sällskap när man ser på de andra företagen på listan, vilket känns riktigt kul”, säger Christer Wallberg, CEO Tacton Systems.

Prisutdelningen ägde rum idag (5 november) på Operakällaren i Stockholm.

För mer information om årets Superföretag, besök www.va.se/nyheter/2015/11/04/hela-listan-sveriges-496-superforetag-2015/

För kommentar och intervju med Tacton Systems, kontakta Christer Wallberg, CEO på:
Telefon: 0730 32 49 70
Email: christer.wallberg@tacton.com

Om Tacton Systems
Tacton Systems är världsledande inom avancerad konfiguration. Tactons lösningar omdefinierar hur produktkonfiguration görs. Lösningarna gör det drastiskt enklare att designa, konfigurera och sälja komplexa produkter. Tactons lösningar kan enkelt integreras med omkringliggande system och det finns standardintegrationer för många ledande e-handelssystem, ERP, CRM, PDM, PLM och CAD system. Ett urval av kunder som idag använder Tactons lösningar är: ABB, Siemens, Scania, Aker och Alfa Laval. För mer information:www.tacton.com.


Author: Tacton